bewaar
Quorn ketjap met noedels
Quorn ketjap met noedels
bewaar

Quorn ketjap met noedels

20 min. bereiden
22waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 zak

woknoedels

2

uien

3 eetlepels

zonnebloemolie

2 bakjes

Quorn-stukjes

1 zak

Oosterse roerbakmix

75 ml

zoute ketjap

75 g

ongezouten pinda's

Dit heb je nodig

  • wok

Aan de slag

Noedels in 2 min. gaarkoken, afspoelen met koud water en laten uitlekken. Uien pellen en in stukjes snijden. Olie in wok verhitten en quorn 2 min. roerbakken. Ui en roerbakmix door quorn scheppen en nog 2 min. roerbakken. Ketjap en 50 ml water bij quorn-groentemengsel schenken en 3 min. zachtjes laten pruttelen. Noedels erdoor scheppen en door en door warm laten worden. Bestrooien met pinda's.