bewaar
Boerenomelet met schwarzwalder schinken
Boerenomelet met schwarzwalder schinken
bewaar

Boerenomelet met schwarzwalder schinken

25 min. bereiden
10waarderingen

Ingrediënten

4 personen

½ duopak

aardappelschijfjes

2

uien

3 eetlepels

boter

6

eieren

125 g

schwarzwalder schinken

1 zakje

mix voor boerenomelet

2 zakken

gemengde ijsbergsla extra

6 eetlepels

sladressing naturel

Aan de slag

Aardappelschijfjes in afgedekte magnetronschaal 3 min. verwarmen in magnetron (700 Watt). Uien pellen en snipperen. In grote koekenpan 1 el boter verhitten en ui in 3 min. lichtbruin bakken. Ham in reepjes snijden. Ui uit pan scheppen. In dezelfde pan rest van boter verhitten en aardappelschijfjes bakken. Eieren loskloppen met 2 el water. Mix door eieren roeren en 2-3 min. laten staan. Ui door aardappels scheppen. Hamreepjes erover verdelen en geheel glad strijken. Omeletmengsel erover schenken en omelet goudbruin bakken. Sla mengen met dressing. Omelet serveren met sla.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Boerenomelet met schwarzwalder schinken

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig