bewaar
Boerenomelet met schwarzwalder schinken
Boerenomelet met schwarzwalder schinken
bewaar

Boerenomelet met schwarzwalder schinken

25 min. bereiden
10waarderingen

Ingrediënten

4 personen

½ duopak

aardappelschijfjes

2

uien

3 eetlepels

boter

6

eieren

125 g

schwarzwalder schinken

1 zakje

mix voor boerenomelet

2 zakken

gemengde ijsbergsla extra

6 eetlepels

sladressing naturel

Aan de slag

Aardappelschijfjes in afgedekte magnetronschaal 3 min. verwarmen in magnetron (700 Watt). Uien pellen en snipperen. In grote koekenpan 1 el boter verhitten en ui in 3 min. lichtbruin bakken. Ham in reepjes snijden. Ui uit pan scheppen. In dezelfde pan rest van boter verhitten en aardappelschijfjes bakken. Eieren loskloppen met 2 el water. Mix door eieren roeren en 2-3 min. laten staan. Ui door aardappels scheppen. Hamreepjes erover verdelen en geheel glad strijken. Omeletmengsel erover schenken en omelet goudbruin bakken. Sla mengen met dressing. Omelet serveren met sla.