bewaar
Omelet met taugé
Omelet met taugé
bewaar

Omelet met taugé

15 min. bereiden
8waarderingen

Ingrediënten

1 schaaltje

kipfilet fumé

6

eieren (M)

2 pakjes

mix voor boerenomelet

4

trostomaten

1

ui

20 g

boter of margarine

1 schaaltje

taugé

8 sneetjes

meergranenbrood

Aan de slag

Kipfilet in kleine blokjes snijden. In kom eieren met 3 eetlepels water loskloppen. Pakjes mix toevoegen en ca. 3 minuten laten staan. Intussen tomaten wassen en in plakjes snijden. Tomaatplakjes bestrooien met peper en zout. Ui pellen en snipperen. In koekenpan boter verhitten. Ui ca. 1 minuut bakken en kipfilet toevoegen. Ui en kip uit pan scheppen en goed door omeletmengsel roeren. 4 kleine omeletten bakken volgens gebruiksaanwijzing. Omelet vullen met taugé. Omeletten serveren met brood en plakjes tomaat.