Appel-pecan muffins

Advertentie
Ingrediënten
- 100 g pecannoten
- 1 pak mix voor muffins (300 g)
- 125 g boter of margarine
- 3 eieren (M)
- 1 mespunt kaneelpoeder
- 1 pot appelcompote met stukjes appel (360 g)
Advertentie
Bereiden
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Oven voorverwarmen op 175°C of gasovenstand 3. Pecannoten grof hakken. Muffinbeslag maken met boter en eieren, volgens gebruiksaanwijzing. Pecannoten, kaneel en helft van appelcompote voorzichtig door beslag scheppen. Beslag over 12 vormpjes (uit pak) verdelen. Muffins in oven in ca. 25 minuten gaar bakken. Muffins serveren met rest van appelcompote. Resterende muffins na afkoelen bewaren in afgesloten trommel.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 265 kcal
- eiwit 4 g
- koolhydraten 27 g
- vet 16 g