bewaar
Maximale muffins
Maximale muffins
bewaar

Maximale muffins

20 min. bereiden
25 min. wachten
63waarderingen

Ingrediënten

1 pak

mix voor muffins

3

eieren

125 g

boter

3 el

abrikozenjam

50 g

pecannoten

4 el

vruchtenlimonadesiroop sinaasappel

100 g

poedersuiker

6 el

vlokfeest

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 175 °C. Bereid de mix voor muffins volgens de aanwijzingen op de verpakking met de eieren en boter. Roer voorzichtig de jam en de noten erdoor. Zet de 12 papieren vormpjes uit het pak mix voor muffins op een bakplaat en verdeel het beslag erover. Bak de muffins in de oven in ca. 25 min. goudbruin en gaar en laat ze afkoelen. Roer de limonadesiroop door de poedersuiker en bestrijk hiermee de bovenkant van de muffins. Strooi er de vlokfeest over.

tip

algemeenJe kunt de muffins 1 dag van tevoren bereiden. Bewaar ze afgedekt in een luchtdichte trommel.