bewaar
Mexicaanse risotto met cervelaatworst
Mexicaanse risotto met cervelaatworst
bewaar

Mexicaanse risotto met cervelaatworst

30 min. bereiden
121waarderingen

Ingrediënten

4 personen

2

rode paprika's

2 teentjes

knoflook

4 eetlepels

zonnebloemolie

300 g

risottorijst

2 eetlepels

Mexican seasoningmix

900 ml

runderbouillon

1 zak

Hollandse roerbakmix

1 pakje

minicervelaatworst

Aan de slag

Paprika's schoonmaken en in blokjes snijden. Knoflook pellen en snipperen. In braadpan 2 el olie verhitten en paprika met knoflook 2 min. bakken. Risottorijst en seasoning mix erdoor scheppen en volgens gebruiksaanwijzing bereiden met bouillon. In grote koekenpan rest van olie verhitten en roerbakmix 5 min. bakken. Worstjes in dunne plakjes snijden. Risottorijst, groentemengsel en worst door elkaar scheppen en door en door warm laten worden. Op smaak brengen met zout en peper. Lekker met ijsbergsalade met yoghurtdressing.