Mexicaanse risotto met cervelaatworst
660 kcal
30 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
2
2 teentjes
4 eetlepels
300 g
2 eetlepels
900 ml
1 zak
1 pakje
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2004 week 06-07 - 2004 week 06-07
Paprika's schoonmaken en in blokjes snijden. Knoflook pellen en snipperen. In braadpan 2 el olie verhitten en paprika met knoflook 2 min. bakken. Risottorijst en seasoning mix erdoor scheppen en volgens gebruiksaanwijzing bereiden met bouillon. In grote koekenpan rest van olie verhitten en roerbakmix 5 min. bakken. Worstjes in dunne plakjes snijden. Risottorijst, groentemengsel en worst door elkaar scheppen en door en door warm laten worden. Op smaak brengen met zout en peper. Lekker met ijsbergsalade met yoghurtdressing.
Mexicaanse risotto met cervelaatworst

hoofdgerecht
4 personen
660 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Paprika's schoonmaken en in blokjes snijden. Knoflook pellen en snipperen. In braadpan 2 el olie verhitten en paprika met knoflook 2 min. bakken. Risottorijst en seasoning mix erdoor scheppen en volgens gebruiksaanwijzing bereiden met bouillon. In grote koekenpan rest van olie verhitten en roerbakmix 5 min. bakken. Worstjes in dunne plakjes snijden. Risottorijst, groentemengsel en worst door elkaar scheppen en door en door warm laten worden. Op smaak brengen met zout en peper. Lekker met ijsbergsalade met yoghurtdressing.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
2 rode paprika's
2 teentjes knoflook
4 eetlepels zonnebloemolie
300 g risottorijst
2 eetlepels Mexican seasoningmix
900 ml runderbouillon
1 zak Hollandse roerbakmix
1 pakje minicervelaatworst




