Mexicaanse risotto met cervelaatworst

660 kcal

30 min. bereiden

3.5/5

(131)

Ingrediënten

Aantal personen

2004 week 06-07 - 2004 week 06-07

Aan de slag

  1. Paprika's schoonmaken en in blokjes snijden. Knoflook pellen en snipperen. In braadpan 2 el olie verhitten en paprika met knoflook 2 min. bakken. Risottorijst en seasoning mix erdoor scheppen en volgens gebruiksaanwijzing bereiden met bouillon. In grote koekenpan rest van olie verhitten en roerbakmix 5 min. bakken. Worstjes in dunne plakjes snijden. Risottorijst, groentemengsel en worst door elkaar scheppen en door en door warm laten worden. Op smaak brengen met zout en peper. Lekker met ijsbergsalade met yoghurtdressing.

Wat vond je van dit recept?

Mexicaanse risotto met cervelaatworst

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig