Chocolademousse met frambozensaus
180 kcal
10 min. bereiden, 2 uur wachten
Ingrediënten
Aantal personen
1 bak
3 eetlepels
1 eetlepel
1 beker
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2004 week 06-07 - 2004 week 06-07
Frambozen ontdooien volgens gebruiksaanwijzing. Port in steelpan met 200 g frambozen en suiker zachtjes verwarmen en frambozen fijnroeren. Mousse met behulp van 2 natte lepels in bolletjes verdelen over vier bordjes. Saus om mousse scheppen. Garneren met rest van frambozen en poedersuiker. Lekker met glaasje port.
Chocolademousse met frambozensaus

nagerecht
4 personen
180 kcal
10 min. bereiden
2 uur wachten
Aan de slag
Frambozen ontdooien volgens gebruiksaanwijzing. Port in steelpan met 200 g frambozen en suiker zachtjes verwarmen en frambozen fijnroeren. Mousse met behulp van 2 natte lepels in bolletjes verdelen over vier bordjes. Saus om mousse scheppen. Garneren met rest van frambozen en poedersuiker. Lekker met glaasje port.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
1 bak frambozen
3 eetlepels rode port
1 eetlepel fijne tafelsuiker
1 beker chocolademousse
0 poedersuiker




