Chocolademousse met frambozensaus

nagerecht
4 personen
2
47
Advertentie
Ingrediënten
- 1 bak frambozen (diepvries, 300 g)
- 3 eetlepels rode port
- 1 eetlepel fijne tafelsuiker
- 1 beker chocolademousse (250 g)
- poedersuiker
Advertentie
Bereiden
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Frambozen ontdooien volgens gebruiksaanwijzing. Port in steelpan met 200 g frambozen en suiker zachtjes verwarmen en frambozen fijnroeren. Mousse met behulp van 2 natte lepels in bolletjes verdelen over vier bordjes. Saus om mousse scheppen. Garneren met rest van frambozen en poedersuiker. Lekker met glaasje port.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 180 kcal
- eiwit 3 g
- koolhydraten 28 g
- vet 5 g
Ook te zien in
Receptkaart 2004 week 06-07