Ingrediënten
4 personen
1 bak
frambozen
3 eetlepels
rode port
1 eetlepel
fijne tafelsuiker
1 beker
chocolademousse
poedersuiker
Aan de slag
Frambozen ontdooien volgens gebruiksaanwijzing. Port in steelpan met 200 g frambozen en suiker zachtjes verwarmen en frambozen fijnroeren. Mousse met behulp van 2 natte lepels in bolletjes verdelen over vier bordjes. Saus om mousse scheppen. Garneren met rest van frambozen en poedersuiker. Lekker met glaasje port.
Chocolademousse met frambozensaus

nagerecht
4 personen
180 kcal
10 min. bereiden
120 min. wachten
Aan de slag
Frambozen ontdooien volgens gebruiksaanwijzing. Port in steelpan met 200 g frambozen en suiker zachtjes verwarmen en frambozen fijnroeren. Mousse met behulp van 2 natte lepels in bolletjes verdelen over vier bordjes. Saus om mousse scheppen. Garneren met rest van frambozen en poedersuiker. Lekker met glaasje port.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)1 bak frambozen
3 eetlepels rode port
1 eetlepel fijne tafelsuiker
1 beker chocolademousse
0 poedersuiker