Zoete koolraap met speklapjes

820 kcal

30 min. bereiden

2.7/5

(96)

Ingrediënten

Aantal personen

2004 nr. 02 - Een hoofdrol voor brood

Aan de slag

  1. Aardappels in ca. 20 min. gaarkoken. Speklapjes dun bestrijken met 2 el ketjap. In koekenpan 25 g boter verhitten en speklapjes in 15-20 min. lichtbruin en knapperig bakken, halverwege keren. In wok rest van boter verhitten en koolraap en ui 2 min. roerbakken. Suiker erover strooien en nog 2 min. bakken. Ketchup, rest van ketjap en 150 ml water erdoor scheppen en koolraap in 15 min. gaar laten worden. Op smaak brengen met zout en peper.

  • algemeenprijs per persoon 1.50 (in februari 2004)

Wat vond je van dit recept?

Zoete koolraap met speklapjes

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig