bewaar
Kipfilet in sesamkorst met paksoi
Kipfilet in sesamkorst met paksoi
bewaar

Kipfilet in sesamkorst met paksoi

20 min. bereiden
18waarderingen

Ingrediënten

1 persoon

1 kleine

kipfilet

1

ei

2 eetlepels

sesamzaad

3 eetlepels

roerbakolie

3

mienestjes

1 struikje

paksoi

2 eetlepels

ketjap manis

1 eetlepel

azijn

Aan de slag

Kipfilet bestrooien met zout en peper, door ei halen en dan aan beide kanten in sesamzaad drukken. In kleine koekenpan 2 el olie verhitten en kipfilet in 10-12 min. zachtjes gaarbakken. In kleine pan met ruim water mienestjes in 10 min. gaarkoken. In wok 1 el olie verhitten en paksoi 1 min. roerbakken. Ketjap, azijn en 3 el water toevoegen en paksoi nog 3 min. zachtjes verwarmen. Mie in zeef laten uitlekken en overdoen op bord. Paksoi erop scheppen en kipfilet ernaast leggen.