Broodje geitenkaas

Advertentie
Ingrediënten
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
- 4 meergranenbroodjes
- 4 el yoghurtmayonaise
- 50 g jonge bladsla
- 4 plakken geitenkaas jong belegen 50+
- 75 g peen julienne
- 1 tomaat
Advertentie
Bereiden
Snijd de broodjes open en bestrijk de snijvlakken met mayonaise. Verdeel de sla over de onderste helften. Leg de kaas in dubbelgevouwen plakken op de broodjes. Snijd de wortel in reepjes en tomaten in 8 partjes. Garneer met flinke toef wortelreeppjes en tomaat. Leg de bovenste helft van het broodje er schuin op.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 235 kcal
- eiwit 10 g
- koolhydraten 23 g
-
vet 11 g
waarvan verzadigd 0 g
Ook te zien in
Broodje geitenkaas
terug naar receptLet op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Broodje geitenkaas
- 4 meergranenbroodjes
- 4 el yoghurtmayonaise
- 50 g jonge bladsla
Snijd de broodjes open en bestrijk de snijvlakken met mayonaise. Verdeel de sla over de onderste helften.
- 4 plakken geitenkaas jong belegen 50+
- 75 g peen julienne
- 1 tomaat
Leg de kaas in dubbelgevouwen plakken op de broodjes. Snijd de wortel in reepjes en tomaten in 8 partjes. Garneer met flinke toef wortelreeppjes en tomaat.
Leg de bovenste helft van het broodje er schuin op.