Ingrediënten
4 personen
4
middelgrote eieren
2 el
yoghurtmayonaise
2 tl
grove mosterd
8 sneetjes
boerenbruinbrood
1 tl
verse bieslook
2
tomaten
Aan de slag
Breng de eieren aan de kook en laat de eieren 6 min. koken. Neem de pan van het vuur en spoel de eieren af onder koud stromend water. Pel de eieren en snijd in kleine stukjes.
Doe de yoghurtmayonaise en de mosterd in een kom en roer door elkaar. Strooi er een beetje peper en zout bij. Roer de stukjes ei erdoor.
Smeer de eiersalade op de sneetjes bruin brood. Snijd de bieslook fijn en strooi het over de sneetjes brood. Snijd de tomaat in plakjes en verdeel die ook over de sneetjes brood. Leg er dan nog de sneetjes bruin brood op en snijd alles doormidden.
Frisse sandwich met eiersalade

null personen
280 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Breng de eieren aan de kook en laat de eieren 6 min. koken. Neem de pan van het vuur en spoel de eieren af onder koud stromend water. Pel de eieren en snijd in kleine stukjes.
Doe de yoghurtmayonaise en de mosterd in een kom en roer door elkaar. Strooi er een beetje peper en zout bij. Roer de stukjes ei erdoor.
Smeer de eiersalade op de sneetjes bruin brood. Snijd de bieslook fijn en strooi het over de sneetjes brood. Snijd de tomaat in plakjes en verdeel die ook over de sneetjes brood. Leg er dan nog de sneetjes bruin brood op en snijd alles doormidden.
bereidingstip:Eieren koken is niet heel moeilijk. Als het water kookt, kun je het vuur beter iets lager zetten. Anders gaan de eieren in de pan stuiteren en kunnen ze barsten.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)4 middelgrote eieren
2 el yoghurtmayonaise
2 tl grove mosterd
8 sneetjes boerenbruinbrood
1 tl verse bieslook
2 tomaten