bewaar
Bloemkool-gehaktschotel met kerrie
Bloemkool-gehaktschotel met kerrie
bewaar

Bloemkool-gehaktschotel met kerrie

Kerrie, gehakt en bloemkool: dikke vrienden!

25 min. bereiden
141waarderingen

Ingrediënten

4 personen

800 g

vastkokende aardappel

500 g

bloemkool

1

rode paprika

250 g

champignons

275 g

half-om-halfgehakt

80 g

mix ovenschotel bloemkool-gehakt

400 ml

kraanwater

Kerrie, gehakt en bloemkool: dikke vrienden!

Aan de slag

1

Schil en halveer de aardappelen. Kook ze in water met zout in ca. 15 min. gaar. Snijd de bloemkool in roosjes en kook ze ca. 5 min. in weinig water en giet af. Snijd de paprika in blokjes. Maak de champignons schoon met keukenpapier en snijd ze in vieren.

2

Bak het gehakt in een hapjespan in ca. 5 min. rul. Bak de champignons en de paprika 2 min. mee. Meng de mix voor bloemkool met het water. Roer het door het vlees en breng aan de kook. Roer de bloemkool door het vleesmengsel en breng weer aan de kook. Laat het geheel ca. 2 min. zachtjes koken.

3

Serveer de bloemkool-gehaktschotel met de gekookte aardappelen.

tip

Paprika's schoonmaken

Instructievideo - 00:28 min.