bewaar
Gehaktschotel met roomkaaspuree
Gehaktschotel met roomkaaspuree
bewaar

Gehaktschotel met roomkaaspuree

Kruidig gehakt onder een smeuïge laag roomkaaspuree.

15 min. bereiden
20 min. oventijd
416waarderingen

Ingrediënten

4 personen

2

uien

2 el

traditionele olijfolie

300 g

half-om-halfgehakt

450 g

diepvries sperziebonen

95 g

rode pesto

800 g

verse aardappelpuree

150 g

verse roomkaas met kruiden

Dit heb je nodig

  • ovenschaal (Ø 25 cm)

Kruidig gehakt onder een smeuïge laag roomkaaspuree.

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 200 °C.

2

Snijd de uien in halve ringen. Verhit de olie in een koekenpan en bak de ui 3 min. op hoog vuur. Voeg het gehakt toe en bak in 5 min. rul. Meng de sperziebonen en pesto door het gehakt. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Schep het mengsel in de ingevette ovenschaal.

3

Meng de aardappelpuree met de roomkaas. Verdeel over het gehakt-sperziebonenmengsel. Zet de ovenschotel ca. 20 min. in het midden van de oven.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Gehaktschotel met roomkaaspuree

Kruidig gehakt onder een smeuïge laag roomkaaspuree.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig