bewaar
Zalmwraps
Zalmwraps
bewaar

Zalmwraps

Arriba! Deze Mexicaanse wraps rol je zo in elkaar. Je hoeft alleen even de courgettes te bakken.

20 min. bereiden
211waarderingen

Ingrediënten

4 personen

2

courgettes

2 el

zonnebloemolie

40 g

burrito seasoning mix

250 ml

kraanwater

1

avocado

75 g

rucolaslamelange

6 el

yoghurtdressing

4

tortillawraps

200 g

gerookte zalmfilet

Arriba! Deze Mexicaanse wraps rol je zo in elkaar. Je hoeft alleen even de courgettes te bakken.

Aan de slag

1

Snijd de courgette in blokjes. Verhit de olie in een braadpan en bak de courgette 3 min. Schep de mix met het water door de courgette en laat het ca. 5 min onafgedekt koken.

2

Snijd de avocado overlangs doormidden en verwijder de pit. Schep het vruchtvlees uit de schil en snijd in plakjes. Leg de avocado op de rucola op een bord en verdeel de yoghurtdressing erover.

3

Verwarm de tortillawraps volgens de aanwijzingen op de verpakking in de magnetron. Beleg met de gerookte zalm. Schep het courgettemengsel erop en rol de tortilla op. Serveer de wraps met de salade.