Ingrediënten
4 personen
400 g
sperziebonen
100 g
witte rijst
4 el
zonnebloemolie
1 schaal
magere varkensreepjes
1 zakje
burrito seasoning mix
1 tl
paprikapoeder
1 pak
tortilla wraps
1 zak
ijsbergsla
Aan de slag
Kook de sperziebonen in water in 8 min. beetgaar. Giet af en houd warm in een afgedekte schaal. Kook de rijst in dezelfde pan volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verhit ondertussen 2 el olie in een koekenpan. Bak de varkensreepjes 4 min. Voeg de kruidenmix en 100 ml water toe en verwarm nog 4 min.
Verhit de rest van de olie in een hapjespan. Fruit de paprikapoeder 1 min. Schep de rijst erdoor en bak nog 3 min. mee. Verwarm ondertussen de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verdeel de ijsbergsla, sperziebonen, rijst en het vlees over de wraps en rol ze op. Leg op elk bord 2 stuks en serveer.
Burrito's met paprikarijst

hoofdgerecht
4 personen
690 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Kook de sperziebonen in water in 8 min. beetgaar. Giet af en houd warm in een afgedekte schaal. Kook de rijst in dezelfde pan volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verhit ondertussen 2 el olie in een koekenpan. Bak de varkensreepjes 4 min. Voeg de kruidenmix en 100 ml water toe en verwarm nog 4 min.
Verhit de rest van de olie in een hapjespan. Fruit de paprikapoeder 1 min. Schep de rijst erdoor en bak nog 3 min. mee. Verwarm ondertussen de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verdeel de ijsbergsla, sperziebonen, rijst en het vlees over de wraps en rol ze op. Leg op elk bord 2 stuks en serveer.
algemeen:Burrito's smaken heerlijk met guacamole (potje 300 g). Deze saus is gemaakt van avocado, tomaat, knoflook en limoensap en gaat goed samen met veel Mexicaanse gerechten.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)400 g sperziebonen
100 g witte rijst
4 el zonnebloemolie
1 schaal magere varkensreepjes
1 zakje burrito seasoning mix
1 tl paprikapoeder
1 pak tortilla wraps
1 zak ijsbergsla