bewaar
Curryschotel met tofu en paddestoel
Curryschotel met tofu en paddestoel
bewaar

Curryschotel met tofu en paddestoel

30 min. bereiden
13waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

basmatirijst

2

uien

2 bakjes

kastanjechampignons

2 eetlepels

zonnebloemolie

1 bakje

tofu roerbak fijngekruid

1 doosje

korma curry pasta koriander & kokos

30 ml

volle yoghurt

1 zakje

garneeramandelen

Aan de slag

Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing. Ui pellen en snipperen. Champignons schoonvegen. Grote champignons halveren of in vieren snijden. In pan ui in olie goudbruin fruiten. Tofu 2 minuten meebakken. Champignons toevoegen en geheel nog ca. 3 minuten roerbakken. Currypasta door groente scheppen, kort meebakken en 200 ml water erdoor roeren en aan de kook brengen. Geheel ca. 10 minuten laten sudderen. Yoghurt door saus scheppen en op smaak brengen met zout en peper. Serveren met rijst en garneren met amandelen. Lekker met komkommersalade met knoflookdressing.