bewaar
Rösti met zuurkool
Rösti met zuurkool
bewaar

Rösti met zuurkool

30 min. bereiden
17waarderingen

Ingrediënten

4 personen

4

eieren

100 g

blauwaderkaas

600 g

rösti

3 eetlepels

boter

150 g

oesterzwammen

150 g

gewelde abrikozen

1 zak

kruidenzuurkool

2 eetlepels

peterselie

Aan de slag

In kom eieren loskloppen met zout en peper. Kaas erboven verbrokkelen en bevroren rösti door ei scheppen. In koekenpan 2 el boter verhitten, rösti over bodem verdelen en iets aandrukken. Deksel op pan leggen en rösti 7 min. bakken. Met behulp van plat bord rösti keren en andere kant ook 7 min. bakken. Intussen oesterzwammen en abrikozen in repen snijden. In andere pan rest van boter verhitten en oesterzwammen 2 min. roerbakken. Abrikozen en zuurkool erdoor scheppen en nog 5 min. verwarmen. Röstikoek in punten snijden en met zuurkool erop serveren. Bestrooien met peterselie.

algemeenprijs per persoon 1.60 (in januari 2004)

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Rösti met zuurkool

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig