Tuinbonen-zalmomelet

Advertentie
Ingrediënten
- 6 eieren
- 200 g gerookte zalmsnippers
- 3 bosuitjes (gesnipperd)
- 1 pot tuinbonen extra fijn ((330 g), uitgelekt)
- 3 el boter
- 1 duopak krieltjes (700 g)
- 2 el dille (diepvries, strooibusje)
Advertentie
Bereiden
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
In kom eieren loskloppen. Zalmsnippers, bosuitjes en tuinbonen erdoor roeren. Mengsel met zout en peper op smaak brengen. In koekenpan 1 el boter smelten. Eimengsel erin schenken en omelet, met deksel op pan, op laag vuur in ca. 15 min. laten stollen. Intussen krieltjes met weinig water en zout in 8 min. gaarkoken. Krieltjes afgieten en in pan omschudden met dille, rest van boter en zout naar smaak. Omelet in 4 parten snijden en met krieltjes serveren.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 430 kcal
- eiwit 30 g
- koolhydraten 33 g
- vet 20 g