bewaar
Gepofte aardappel met steak de boeuf
Gepofte aardappel met steak de boeuf
bewaar

Gepofte aardappel met steak de boeuf

25 min. bereiden
8waarderingen

Ingrediënten

4 personen

4 grote

aardappels

4

steaks du boeuf

2 eetlepels

boter of margarine

5 eetlepels

sladressing caesar

2 zakken

gemengde ijsbergsla extra

½ bakje

gebakken spekjes

½ kuipje

kruidenboter

Aan de slag

Aardappels schoonboenen en met vork inprikken. Op keukenpapier in magnetron (700 watt) in ca. 10 tot 12 minuten (afhankelijk van grootte) bijna gaar laten worden. Aardappels in keukenhanddoek verpakken en ca. 10 minuten laten nagaren. Steaks bestrooien met zout en peper. In koekenpan boter verhitten en steaks bakken. Dressing door sla roeren en garneren met spekjes. Aardappels inkruisen, iets opendrukken, op vier borden zetten en kruidenboter erin scheppen. Serveren met steaks en salade.