Ge­pof­te aard­ap­pel met steak de boeuf

(8) waardeer
hoofdgerecht 4 personen
3 8

Advertentie

Ingrediënten

Advertentie

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Aardappels schoonboenen en met vork inprikken. Op keukenpapier in magnetron (700 watt) in ca. 10 tot 12 minuten (afhankelijk van grootte) bijna gaar laten worden. Aardappels in keukenhanddoek verpakken en ca. 10 minuten laten nagaren. Steaks bestrooien met zout en peper. In koekenpan boter verhitten en steaks bakken. Dressing door sla roeren en garneren met spekjes. Aardappels inkruisen, iets opendrukken, op vier borden zetten en kruidenboter erin scheppen. Serveren met steaks en salade.

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 535 kcal
  • eiwit 30 g
  • koolhydraten 40 g
  • vet 28 g
Ook te zien in
Receptkaart 2004 week 52-01

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.