Gepofte aardappel met steak de boeuf

Advertentie
Ingrediënten
- 4 grote aardappels (kruimig)
- 4 steaks du boeuf (schaaltje a 2 stuks)
- 2 eetlepels boter of margarine
- 5 eetlepels sladressing caesar (fles a 270 ml)
- 2 zakken gemengde ijsbergsla extra (a 200 g)
- ½ bakje gebakken spekjes (a 30 g)
- ½ kuipje kruidenboter (a 100 g)
Advertentie
Bereiden
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Aardappels schoonboenen en met vork inprikken. Op keukenpapier in magnetron (700 watt) in ca. 10 tot 12 minuten (afhankelijk van grootte) bijna gaar laten worden. Aardappels in keukenhanddoek verpakken en ca. 10 minuten laten nagaren. Steaks bestrooien met zout en peper. In koekenpan boter verhitten en steaks bakken. Dressing door sla roeren en garneren met spekjes. Aardappels inkruisen, iets opendrukken, op vier borden zetten en kruidenboter erin scheppen. Serveren met steaks en salade.
Advertentie