bewaar
Panklare spinazie
Panklare spinazie
bewaar

Panklare spinazie

De knapperige croutons zijn het perfecte contrast met de zachte spinazie.

5 min. bereiden
67waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 teen

knoflook

3

sjalotten

3 el

milde olijfolie

600 g

verse bladspinazie

25 g

ui-knoflook croutons

Dit heb je nodig

  • wok

De knapperige croutons zijn het perfecte contrast met de zachte spinazie.

Aan de slag

1

Snipper de knoflook en sjalotjes fijn. Fruit de knoflook en sjalot in de olie in een wok.

2

Voeg de spinazie in gedeeltes toe en laat slinken. Laat de spinazie in een zeef uitlekken en druk met de bolle kant van een lepel het overtollige vocht eruit. Serveer de spinazie met de croutons.

tip

Knoflook snijden

Instructievideo - 00:57 min.