Boerenkool met briegratin

580 kcal

35 min. bereiden

3.4/5

(122)

Ingrediënten

Aantal personen

2003 week 48-49 - 2003 week 48-49

Aan de slag

  1. Aardappels schillen, wassen, halveren en met boerenkool en zout in 20 minuten gaarkoken. In droge koekenpan spekreepjes knapperig bakken. Tomaten schoonmaken. Tomaten en brie in plakken snijden. Grill voorverwarmen. Van aardappels, boerenkool en melk smeuïge stamppot maken. Spekjes door stamppot scheppen. Op smaak brengen met zout en peper. Stamppot in ovenschaal scheppen. Plakjes brie en tomaat dakpansgewijs over stamppot verdelen. Schaal onder grill plaatsen tot brie gesmolten is en begint te kleuren.

Wat vond je van dit recept?

Boerenkool met briegratin

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig