Kanga­roe­me­dail­lons met abri­ko­zen-no­ten­sal­sa

(29) waardeer
hoofdgerecht 4 personen
4 29

Advertentie

Ingrediënten

Advertentie

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Peper halveren, zaadjes verwijderen en peper in fijne blokjes snijden. Abrikozen met keukenschaar in stukjes knippen. In koekenpan 1 el olie verhitten en hierin peper, knoflook en bosuitjes 1 min. fruiten. Abrikozen en cashewnoten toevoegen en 1 min. meebakken. Pan van vuur nemen en mengsel iets laten afkoelen. In grote koekenpan 2 el olie verhitten en vlees in 6-8 min. bruin en van binnen rosé bakken, halverwege keren. Vlees met zout en peper bestrooien en op warme borden leggen. Koriander en limoensap door abrikozen-cashewnotenmengsel mengen en naast vlees scheppen. Lekker met in bouillon gekookte rijst en sperziebonen.

Tip:

Dit recept smaakt ook prima met struisvogelbiefstuk of eendenborstfilet. Kijk voor de bereidingstijden op de verpakking. Als u de peper met zaadjes en al in blokjes snijdt, wordt de salsa nog pittiger.

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 495 kcal
  • eiwit 29 g
  • koolhydraten 22 g
  • vet 32 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.