bewaar
Tortilla met varkensvlees en abrikozen
Tortilla met varkensvlees en abrikozen
bewaar

Tortilla met varkensvlees en abrikozen

20 min. bereiden
7waarderingen

    Ingrediënten

    4 personen

    4 stengels

    bleekselderij

    2

    groene paprika's

    3 eetlepels

    zonnebloemolie

    1 schaaltje

    varkensvleesreepjes

    1 doos

    Soft Taco Dinner

    100 g

    gewelde abrikozen

    100 g

    gezouten cashewnoten

    1 zak

    friséesla

    Dit heb je nodig

    • magnetronfolie

    Aan de slag

    Bleekselderij en paprika's schoonmaken, wassen en in stukjes snijden. In braadpan olie verhitten. Vlees ca. 3 minuten bakken. Bleekselderij en paprika ca. 2 minuten meebakken. Seasoningmix (uit doos) en 1,5 dl water toevoegen en ca. 10 minuten zachtjes doorkoken, af en toe roeren. Abrikozen in stukjes snijden. Cashewnoten grof hakken. Tortilla's (uit doos) loshalen, opstapelen en in magnetronfolie verpakken. Tortilla's 1 minuut op vol vermogen (700 watt) verhitten. Abrikozen en cashewnoten door vleesmengsel roeren en 1 minuut meewarmen. Tortilla's vullen met sla, vleesmengsel en tacosaus (uit doos), en opvouwen.