Naanbrood met courgette, quorn en piccalilly

Advertentie
Ingrediënten
- 1 courgette
- olijfolie
- (versgemalen) peper en zout
- 1 pak naanbrood naturel (a 2 stuks)
- 1 schaaltje Quorn fijngehakt (175 )
- 2 eetlepels Japanse sojasaus
- piccalilly
Keukenspullen
- kaasschaaf
- bakplaat
- aluminiumfolie
Advertentie
Bereiden
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Oven voorverwarmen op 200 °C. Met kaasschaaf plakken van courgette snijden. Plakken beprenkelen met olie en bestrooien met zout en peper. Courgetteplakken op bakplaat leggen. Naanbroden op elkaar leggen en verpakken in aluminiumfolie. Courgette en naan 10 minuten in de oven bakken. Intussen quorn in 1 eetlepel olie bruinbakken. Afblussen met sojasaus. Naanbroden iets af laten koelen en dik bestrijken met piccalilly en beleggen met courgette en quorn.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 0 kcal
- eiwit 0 g
- koolhydraten 0 g
- vet 0 g