bewaar
Naanbrood met courgette, quorn en piccalilly
Naanbrood met courgette, quorn en piccalilly
bewaar

Naanbrood met courgette, quorn en piccalilly

10 min. bereiden
15 min. wachten
12waarderingen

Ingrediënten

2 personen

1

courgette

olijfolie

(versgemalen) peper en zout

1 pak

naanbrood naturel

1 schaaltje

Quorn fijngehakt

2 eetlepels

Japanse sojasaus

piccalilly

Dit heb je nodig

  • kaasschaaf

  • bakplaat

  • aluminiumfolie

Aan de slag

Oven voorverwarmen op 200 °C. Met kaasschaaf plakken van courgette snijden. Plakken beprenkelen met olie en bestrooien met zout en peper. Courgetteplakken op bakplaat leggen. Naanbroden op elkaar leggen en verpakken in aluminiumfolie. Courgette en naan 10 minuten in de oven bakken. Intussen quorn in 1 eetlepel olie bruinbakken. Afblussen met sojasaus. Naanbroden iets af laten koelen en dik bestrijken met piccalilly en beleggen met courgette en quorn.