Naanbrood met courgette, quorn en piccalilly

0 kcal

10 min. bereiden, 15 min. wachten

3.4/5

(13)

Ingrediënten

Aantal personen

Dit heb je nodig

  • kaasschaaf

  • bakplaat

  • aluminiumfolie


Aan de slag

  1. Oven voorverwarmen op 200 °C. Met kaasschaaf plakken van courgette snijden. Plakken beprenkelen met olie en bestrooien met zout en peper. Courgetteplakken op bakplaat leggen. Naanbroden op elkaar leggen en verpakken in aluminiumfolie. Courgette en naan 10 minuten in de oven bakken. Intussen quorn in 1 eetlepel olie bruinbakken. Afblussen met sojasaus. Naanbroden iets af laten koelen en dik bestrijken met piccalilly en beleggen met courgette en quorn.

Wat vond je van dit recept?

Naanbrood met courgette, quorn en piccalilly

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig