bewaar
Pasta met zalmsaus en broccoli
Pasta met zalmsaus en broccoli
bewaar

Pasta met zalmsaus en broccoli

Makkelijke pasta met dille en zalm, een klassieke Scandinavische smaakcombinatie die het altijd goed doet.

20 min. bereiden
96waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

tagliatelle

700 g

broccoli

1

ui

1

rode paprika

2 el

traditionele olijfolie

42 g

Knorr mix voor vis-dillesaus

250 ml

kraanwater

426 g

roze zalm in blik

Makkelijke pasta met dille en zalm, een klassieke Scandinavische smaakcombinatie die het altijd goed doet.

Aan de slag

1

Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verdeel de broccoli in roosjes en kook in ca. 6 min. beetgaar. Snipper de ui. Snijd de paprika in blokjes.

2

Verhit de olie in een pan. Fruit de ui en paprika ca. 3 min. Roer het zakje saus en het water door het paprika-uimengsel en breng aan de kook.

3

Laat de zalm uitlekken en verwijder het vel en de graten. Schep de zalm door de saus en verwarm ca. 2 min. mee. Meng de tagliatelle door de zalmsaus en serveer met de broccoli.

Ui snipperen

Instructievideo - 00:52 min.