Pasta met zalmsaus en broccoli
Makkelijke pasta met dille en zalm, een klassieke Scandinavische smaakcombinatie die het altijd goed doet.

Advertentie
Ingrediënten
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
- 300 g tagliatelle
- 700 g broccoli
- 1 ui
- 1 rode paprika
- 2 el traditionele olijfolie
- 42 g Knorr mix voor vis-dillesaus
- 250 ml kraanwater
- 426 g roze zalm in blik
Advertentie
Bereiden
- Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verdeel de broccoli in roosjes en kook in ca. 6 min. beetgaar. Snipper de ui. Snijd de paprika in blokjes.
- Verhit de olie in een pan. Fruit de ui en paprika ca. 3 min. Roer het zakje saus en het water door het paprika-uimengsel en breng aan de kook.
- Laat de zalm uitlekken en verwijder het vel en de graten. Schep de zalm door de saus en verwarm ca. 2 min. mee. Meng de tagliatelle door de zalmsaus en serveer met de broccoli.

Ui snipperen
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 565 kcal
- eiwit 38 g
- koolhydraten 61 g
-
vet 17 g
waarvan verzadigd 4 g - natrium 545 mg
- vezels 9 g
Ook te zien in
Pasta met zalmsaus en broccoli
terug naar receptLet op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Pasta met zalmsaus en broccoli
- 300 g tagliatelle
Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- 700 g broccoli
Verdeel de broccoli in roosjes en kook in ca. 6 min. beetgaar.
- 1 ui
- 1 rode paprika
- 2 el traditionele olijfolie
Verhit de olie in een pan. Fruit de ui en paprika ca. 3 min.
- 42 g Knorr mix voor vis-dillesaus
- 250 ml kraanwater
Roer het zakje saus en het water door het paprika-uimengsel en breng aan de kook.
- 426 g roze zalm in blik
Laat de zalm uitlekken en verwijder het vel en de graten. Schep de zalm door de saus en verwarm ca. 2 min. mee.
Meng de tagliatelle door de zalmsaus en serveer met de broccoli.