Passievruchtdessert

nagerecht
2 personen
3
39
Advertentie
Ingrediënten
- 2 bollen passievruchtsorbet (diepvries, doos a 500 ml)
- 2 passievruchten
- 2 eetlepels Cointreau (Gall&Gall)
- 2 boterwafeltjes (pak a 100 g)
Advertentie
Bereiden
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
IJs uit vriezer nemen en iets zachter laten worden. Intussen passievruchten halveren en inhoud eruit lepelen. In pannetje passievrucht 1 min. verwarmen. Pan van vuur nemen en Cointreau erdoor roeren. Op elk bord bolletje sorbetijs scheppen. Boterwafel erin steken. Passievruchtsaus ernaast scheppen.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 130 kcal
- eiwit 1 g
- koolhydraten 26 g
- vet 1 g