Ingrediënten
4 personen
4
passievruchten
½ flesje
fruit2day mango-perzik
1 bak
rijstdessert
Aan de slag
1
Passievruchten halveren en vruchtvlees met pitjes eruit scheppen. Passievruchtvlees door mango-perzikdrank roeren. Rijstdessert over 4 diepe borden verdelen en passie-vruchtensaus erover schenken.
Rijstdessert met tropische passievruchtensaus

nagerecht
null personen
200 kcal
5 min. bereiden
Aan de slag
Passievruchten halveren en vruchtvlees met pitjes eruit scheppen. Passievruchtvlees door mango-perzikdrank roeren. Rijstdessert over 4 diepe borden verdelen en passie-vruchtensaus erover schenken.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)4 passievruchten
½ flesje fruit2day mango-perzik
1 bak rijstdessert