Ingrediënten
2 personen
1 pot
wildfond
25 g
mihoen
2 takjes
selderij
1 eetlepel
citroensap
2 theelepels
truffelolie
Aan de slag
In pan wildfond met 200 ml water aan de kook brengen. Pittig op smaak brengen met zout en peper. Mihoen ca. 4 min. in soep laten wellen. Soep over twee diepe borden verdelen en bestrooien met selderij. Soep besprenkelen met citroensap en truffelolie.
Wildbouillon met truffelolie en mihoen

voorgerecht
2 personen
175 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
In pan wildfond met 200 ml water aan de kook brengen. Pittig op smaak brengen met zout en peper. Mihoen ca. 4 min. in soep laten wellen. Soep over twee diepe borden verdelen en bestrooien met selderij. Soep besprenkelen met citroensap en truffelolie.
algemeen:In plaats van wildfond kan ook gevogeltefond gebruikt worden, of een pittige kruidenbouillon voor een vegetarische variant.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 2 personen)1 pot wildfond
25 g mihoen
2 takjes selderij
1 eetlepel citroensap
2 theelepels truffelolie