bewaar
Shoarmaspies met komkommersalade
Shoarmaspies met komkommersalade
bewaar

Shoarmaspies met komkommersalade

20 min. bereiden
18waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 teentje

knoflook

3 eetlepels

zonnebloemolie

1 theelepel

shoarmakruiden

4

biefstukken

2

komkommers

1 bakje

wortel-selleriesalade

1 pak

shoarmabroodjes

½ pot

hummus naturel

Dit heb je nodig

  • satéstokjes

Aan de slag

Oven voorverwarmen op 200 °C of gasovenstand 4. Knoflook pellen, boven schaal uitpersen en mengen met 2 eetlepels olie en kruiden. Biefstuk in blokjes snijden en door marinade scheppen. Komkommers schillen, halveren en met theelepel zaadjes verwijderen. Komkommer grof raspen en door wortel-selleriesalade mengen. Op smaak brengen met zout en peper. Vlees aan stokjes rijgen. In koekenpan met antiaanbaklaag of grillpan rest van olie verhitten. Vleesspiesen in 2-3 minuten rondom bruin en van binnen rosé bakken. Broodjes opensnijden en in oven verwarmen volgens gebruiksaanwijzing. Spiesen serveren met hummus, shoarmabroodjes en salade.