bewaar
Pasta met paddenstoelensaus
Pasta met paddenstoelensaus
bewaar

Pasta met paddenstoelensaus

Door de saus gaat wat witte wijn. Goed voor een extra boost.

30 min. bereiden
49waarderingen

Ingrediënten

4 personen

400 g

pipe rigate

400 g

kalkoenfilet

250 g

champignons

5 el

traditionele olijfolie

400 g

verse Italiaanse roerbakgroente

1 el

gedroogde Italiaanse kruiden

300 g

pastasaus met paddenstoelen

4 el

droge witte wijn

Door de saus gaat wat witte wijn. Goed voor een extra boost.

Aan de slag

1

Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de kalkoen in blokjes. Maak de champignons schoon met keukenpapier en snijd in plakjes. Verhit de olie in een braadpan en bak de kalkoen in ca. 5 min. rondom bruin. Voeg de champignons en roerbakgroente toe en bak al omscheppend ca. 2 min. Breng op smaak met de kruiden, peper en zout.

2

Laat de pasta uitlekken in een vergiet. Verwarm in een (pasta)pan de saus met de wijn. Schep de pasta erdoor en laat door en door warm worden. Verdeel de pasta en het groente-kalkoenmengsel over vier borden.

tip

Vlees braden

Instructievideo - 01:13 min.