Tilapia met groene currysaus

Advertentie
Ingrediënten
- 300 g basmatirijst
- 2 courgettes
- 1 rode ui
- 2 schaaltjes tilapiafilet (vis, a 225 g)
- 5 eetlepels boter of margarine
- 2 eetlepels groene Thaise currypasta (pot a 225 g)
- 1 bekertje crème fraîche (200 ml)
Advertentie
Bereiden
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing. Courgettes schoonmaken en in blokjes snijden. Ui pellen en snipperen. Tilapia bestrooien met zout en peper. In grote koekenpan 3 eetlepels boter verhitten. Tilapiafilet in ca. 6 minuten gaarbakken, halverwege keren. Currypasta losroeren met crème fraîche en samen in steelpan verwarmen. Op smaak brengen met zout. Rijst afgieten. In hapjespan of wok rest van boter verhitten. Ui en courgette ca. 4 minuten bakken. Rijst erdoor scheppen. Rijst serveren met tilapia en currysaus.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 675 kcal
- eiwit 31 g
- koolhydraten 69 g
- vet 30 g