bewaar
Tilapia met groene currysaus
Tilapia met groene currysaus
bewaar

Tilapia met groene currysaus

20 min. bereiden
62waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

basmatirijst

2

courgettes

1

rode ui

2 schaaltjes

tilapiafilet

5 eetlepels

boter of margarine

2 eetlepels

groene Thaise currypasta

1 bekertje

crème fraîche

Aan de slag

Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing. Courgettes schoonmaken en in blokjes snijden. Ui pellen en snipperen. Tilapia bestrooien met zout en peper. In grote koekenpan 3 eetlepels boter verhitten. Tilapiafilet in ca. 6 minuten gaarbakken, halverwege keren. Currypasta losroeren met crème fraîche en samen in steelpan verwarmen. Op smaak brengen met zout. Rijst afgieten. In hapjespan of wok rest van boter verhitten. Ui en courgette ca. 4 minuten bakken. Rijst erdoor scheppen. Rijst serveren met tilapia en currysaus.