Zalm-gar­na­len­cock­tail met ci­troen­may­o­nai­se

  • voorgerecht
  • 4 personen
    • 5 min. bereiden
(95) waardeer
voorgerecht 4 personen
3 95

Advertentie

Ingrediënten

Advertentie

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Roer de mayonaise los met de kwark en het citroensap. Snijd de dille fijn. Verdeel de garnalen, zalmblokjes en dille over coupes. Schep de citroenmayonaise erover.

combinatietip:

Serveer met dunne sneetjes toast.

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
Ook te zien in

Zalm-garnalencocktail met citroenmayonaise

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Zalm-gar­na­len­cock­tail met ci­troen­may­o­nai­se

1
1
  • 2 el mayonaise
  • 1 el kwark
  • 1 el citroensap
  • 13 g verse dille

Roer de mayonaise los met de kwark en het citroensap. Snijd de dille fijn.

2
2
  • 100 g Hollandse garnalen
  • 100 g gerookte zalmblokjes

Verdeel de garnalen, zalmblokjes en dille over coupes. Schep de citroenmayonaise erover.

combinatietip:

Serveer met dunne sneetjes toast.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.