Zuurdesembrood met Ardennerpaté en ajuincompote
Ingrediënten
4 personen
2 kleine
uien
1 eetlepel
olijfolie
2 eetlepels
honing
1 theelepel
tijm
2 eetlepels
witte-wijnazijn
4 sneetjes
meergranen zuurdesembrood
4 blaadjes
kropsla
4 plakken
Ardennerpaté
Aan de slag
Uien mengen met olijfolie, honing, tijm en wijnazijn en smoor ze op zeer laag vuur ca. 20 minuten (kan dag tevoren). Uiencompote af laten koelen tot kamertemperatuur. Sneetjes brood beleggen met blaadje kropsla, plak Ardennerpaté en eetlepel uiencompote.
Zuurdesembrood met Ardennerpaté en ajuincompote

null personen
25 min. bereiden
60 min. wachten
Aan de slag
Uien mengen met olijfolie, honing, tijm en wijnazijn en smoor ze op zeer laag vuur ca. 20 minuten (kan dag tevoren). Uiencompote af laten koelen tot kamertemperatuur. Sneetjes brood beleggen met blaadje kropsla, plak Ardennerpaté en eetlepel uiencompote.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)2 kleine uien
1 eetlepel olijfolie
2 eetlepels honing
1 theelepel tijm
2 eetlepels witte-wijnazijn
4 sneetjes meergranen zuurdesembrood
4 blaadjes kropsla
4 plakken Ardennerpaté