Zuurdesembrood met Ardennerpaté en ajuincompote

lunch
4 personen
4
4
Advertentie
Ingrediënten
- 2 kleine uien (in ringen gesneden)
- 1 eetlepel olijfolie
- 2 eetlepels honing
- 1 theelepel tijm
- 2 eetlepels witte-wijnazijn
- 4 sneetjes meergranen zuurdesembrood
- 4 blaadjes kropsla
- 4 plakken Ardennerpaté (dunne plakken)
Advertentie
Bereiden
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Uien mengen met olijfolie, honing, tijm en wijnazijn en smoor ze op zeer laag vuur ca. 20 minuten (kan dag tevoren). Uiencompote af laten koelen tot kamertemperatuur. Sneetjes brood beleggen met blaadje kropsla, plak Ardennerpaté en eetlepel uiencompote.
Advertentie