bewaar
Zalm uit de oven met venkelsalade
Zalm uit de oven met venkelsalade
bewaar

Zalm uit de oven met venkelsalade

25 min. bereiden
49waarderingen

Ingrediënten

4 personen

2 schaaltjes

zalmfilets

2 eetlepels

citroensap

4 plakken

rauwe ham

4 eetlepels

zonnebloemolie

1 duopak

krieltjes

1

venkelknol

1 zak

botersla

6 eetlepels

vinaigrette de dyon

Dit heb je nodig

  • ovenschaal

Aan de slag

Oven voorverwarmen op 200 °C of gasovenstand 4. Ovenschaal invetten. Zalmfilet bestrooien met zout en peper en besprenkelen met citroensap. Zalm omwikkelen met ham. Zalmpakketjes in ovenschaal leggen en in midden van oven in ca. 12 minuten gaarbakken. In braadpan olie verhitten en krieltjes bakken volgens gebruiksaanwijzing. Venkel schoonmaken en met kaasschaaf in dunne plakjes snijden. Sla mengen met venkel en dressing. Zalm serveren met krieltjes en salade.