Yoghurt-spinaziesoep
515 kcal
20 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
2
3 eetlepels
300 g
150 g
1 theelepel
1 l
1 pak
300 g
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2003 nr. 08 - Welkom in Italië
In (soep)pan ui in olie 3 min. fruiten. Spinazie toevoegen en onder voortdurend omscheppen in 3 min. laten slinken. Rijst en komijn door spinazie scheppen, hete bouillon erbij schenken. Soep ca. 8 min. koken, tot rijst gaar is. Naanbroden (in stukken) in broodrooster roosteren. Yoghurt op smaak brengen met zout en peper. Pan van vuur nemen en yoghurt door spinaziesoep roeren. Soep over vier grote kommen verdelen, serveren met naanbrood.
Yoghurt-spinaziesoep

hoofdgerecht
4 personen
515 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
In (soep)pan ui in olie 3 min. fruiten. Spinazie toevoegen en onder voortdurend omscheppen in 3 min. laten slinken. Rijst en komijn door spinazie scheppen, hete bouillon erbij schenken. Soep ca. 8 min. koken, tot rijst gaar is. Naanbroden (in stukken) in broodrooster roosteren. Yoghurt op smaak brengen met zout en peper. Pan van vuur nemen en yoghurt door spinaziesoep roeren. Soep over vier grote kommen verdelen, serveren met naanbrood.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
2 uien
3 eetlepels olijfolie
300 g panklare spinazie
150 g basmatirijst
1 theelepel komijn
1 l groentebouillon
1 pak naanbrood naturel
300 g Griekse yoghurt




