bewaar
Spaghetti met olijven en paddestoelen
Spaghetti met olijven en paddestoelen
bewaar

Spaghetti met olijven en paddestoelen

25 min. bereiden
35waarderingen

Ingrediënten

4 personen

2 bakjes

paddestoelenmelange

1

ui

400 g

spaghetti

2 eetlepels

olijfolie

125 ml

slagroom

50 g

groene olijven zonder pit

zout en peper

4 eetlepels

kruidenolie eekhoorntjesbrood & truffels

Dit heb je nodig

  • keukenpapier

Aan de slag

Paddestoelen met keukenpapier schoonvegen en in plakjes snijden. Ui pellen en snipperen. Spaghetti volgens gebruiksaanwijzing beetgaar koken. Intussen in pan olie verhitten. Ui ca. 5 minuten aanfruiten. Paddestoelen toevoegen en op hoog vuur ca. 5 minuten al omscheppend bakken. Room erbij schenken en aan de kook laten komen. Olijven erdoor roeren en ca. 2 minuten meewarmen. Saus met zout en peper op smaak brengen. Spaghetti over vier diepe borden verdelen. Saus erover scheppen en kruidenolie erover druppelen.