Spaghetti met olijven en paddestoelen

Advertentie
Ingrediënten
- 2 bakjes paddestoelenmelange (a 200 g)
- 1 ui
- 400 g spaghetti
- 2 eetlepels olijfolie
- 125 ml slagroom
- 50 g groene olijven zonder pit
- zout en peper
- 4 eetlepels kruidenolie eekhoorntjesbrood & truffels
Keukenspullen
- keukenpapier
Advertentie
Bereiden
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Paddestoelen met keukenpapier schoonvegen en in plakjes snijden. Ui pellen en snipperen. Spaghetti volgens gebruiksaanwijzing beetgaar koken. Intussen in pan olie verhitten. Ui ca. 5 minuten aanfruiten. Paddestoelen toevoegen en op hoog vuur ca. 5 minuten al omscheppend bakken. Room erbij schenken en aan de kook laten komen. Olijven erdoor roeren en ca. 2 minuten meewarmen. Saus met zout en peper op smaak brengen. Spaghetti over vier diepe borden verdelen. Saus erover scheppen en kruidenolie erover druppelen.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 630 kcal
- eiwit 16 g
- koolhydraten 74 g
- vet 30 g