Yammie yoghurt
Pure verwennerij, dit toetje met aardbeien, vanilleyoghurt, koekjes en slagroom.

Advertentie
Ingrediënten
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
- 250 g verse aardbeien (bakje)
- 1 el kristalsuiker
- 6 chocolade tarwebiscuitjes
- 500 ml vanilleyoghurt (pak à 1 liter)
- 250 g slagroom uit spuitbus (spuitbus)
Keukenspullen
- 4 glazen coupes
Advertentie
Bereiden
- Ontdoe de aardbeien van de kroontjes en houd voor elk toetje een mooie aardbei apart. Snijd de rest van de aardbeien in plakjes. Doe de suiker erbij. Breek de koekjes in stukjes.
- Doe in elk glas eerst een laagje yoghurt, dan wat aardbeien en daarop een laagje koekjes. Daarna komt weer een laagje yoghurt en aardbeien. Spuit op elk toetje een mooie toef slagroom en leg op elke toef een apart gehouden aardbei.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 270 kcal
- eiwit 6 g
- koolhydraten 33 g
-
vet 13 g
waarvan verzadigd 7 g - natrium 75 mg
- vezels 1 g
Ook te zien in
Yammie yoghurt
terug naar receptLet op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Yammie yoghurt
- 250 g verse aardbeien
Ontdoe de aardbeien van de kroontjes en houd voor elk toetje een mooie aardbei apart.
- 1 el kristalsuiker
Snijd de rest van de aardbeien in plakjes. Doe de suiker erbij.
- 6 chocolade tarwebiscuitjes
Breek de koekjes in stukjes.
- 500 ml vanilleyoghurt
Doe in elk glas eerst een laagje yoghurt, dan wat aardbeien en daarop een laagje koekjes. Daarna komt weer een laagje yoghurt en aardbeien.
- 250 g slagroom uit spuitbus
Spuit op elk toetje een mooie toef slagroom en leg op elke toef een apart gehouden aardbei.