Kip­sa­té met pin­da­ko­kos­saus

  • bijgerecht
  • 4 personen
  • 550 kcal voedingswaarden
    • 15 min. bereiden
    • 15 min. wachten
(26) waardeer
bijgerecht 4 personen
3 26

Advertentie

Ingrediënten

Keukenspullen
  • satéstokjes

Advertentie

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Bereid de marinade volgens de aanwijzingen op de verpakking. Schep de kip door marinade en laat afgedekt op kamertemperatuur 15 min. marineren. Satéstokjes in koud water weken. Gemarineerde kipblokjes aan satéstokjes rijgen. In steelpannetje (met dunne bodem) pindakaas losroeren met 100 ml water, kokosmelk, ketjap, geraspte kokos en rode peper. Op barbecue kipsaté in 8-10 min. bruin en gaar grillen. Steelpannetje op barbecue zetten en saus verwarmen. Saté serveren met pindakokossaus.

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 550 kcal
  • eiwit 36 g
  • koolhydraten 14 g
  • vet 39 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.