bewaar
Mihoen-mangosalade
Mihoen-mangosalade
bewaar

Mihoen-mangosalade

20 min. bereiden
30waarderingen

    Ingrediënten

    4 personen

    125 g

    mihoen

    1

    limoen

    2 eetlepels

    Thaise vissaus

    3 theelepels

    donkerbruine basterdsuiker

    gedroogde chilipeper uit molentje

    3

    bosuitjes

    ½

    mango

    1 zakje

    verse munt

    1 zakje

    verse koriander

    100 g

    ongezouten pinda's

    Aan de slag

    Mihoen in stukken breken en volgens gebruiksaanwijzing in kokend water wellen. In zeef afspoelen onder koud water en laten uitlekken. In slakom dressing kloppen van limoensap, vissaus en suiker. Dressing met chilipeper op smaak brengen. Bosuitjes, mango, munt en koriander door dressing scheppen. Mihoen toevoegen en salade voorzichtig mengen. Bestrooien met gehakte pinda's.

    algemeenLekker met Thaise biefstuk: smeer een biefstuk in met rode currypasta (pot) en rooster deze op de barbecue ca. 3 minuten tot vlees rondom bruin en van binnen rosé is. Snijd de biefstuk in flinterdunne plakjes en leg deze op de salade.