Stokbrood gevuld met garnalen

Advertentie
Ingrediënten
- 2 stokbroden
- 1 komkommer
- 3 bosuitjes
- 2 bakjes rose garnalen (a 125 g)
- 6 eetlepels dijonnaise (pot a 210 g)
- 1 zak veldsla (75 g)
Advertentie
Bereiden
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Stokbroden in de lengte halveren en iets uithollen (broodkruim wordt niet gebruikt). Komkommer schillen en in blokjes snijden. Bosuitjes schoonmaken en in ringetjes snijden. Komkommer, garnalen, bosuitjes en dijonnaise mengen. Op smaak brengen met zout en peper. Sla over de onderste helften van brood verdelen. Daarop garnalenmengsel scheppen en afdekken met bovenste broodhelften. Stokbroden schuin in stukken snijden.
Advertentie