IJs met mangosaus

nagerecht
4 personen
3
27
Advertentie
Ingrediënten
Keukenspullen
- staafmixer of keukenmachine
Advertentie
Bereiden
- Schil de mango's en snijd het vruchtvlees langs de pitten los. Pureer het vruchtvlees in een keukenmachine of met een staafmixer.
- Verdeel de bolletjes ijs over vier bordjes. Schenk de mangosaus ernaast. Garneer met chocolade.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 350 kcal
- eiwit 5 g
- koolhydraten 49 g
-
vet 14 g
waarvan verzadigd 0 g
Ook te zien in
Receptkaart 2003 week 22-23
IJs met mangosaus
terug naar receptLet op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
IJs met mangosaus
- 2 verse mango's
Schil de mango's en snijd het vruchtvlees langs de pitten los. Pureer het vruchtvlees in een keukenmachine of met een staafmixer.
- 4 bolletjes vanilleroomijs
- 4 bolletjes stracciatellaroomijs
- 4 chocoladeblaadjes
Verdeel de bolletjes ijs over vier bordjes. Schenk de mangosaus ernaast. Garneer met chocolade.