bewaar
Romig gevulde paprika's
Romig gevulde paprika's
bewaar

Romig gevulde paprika's

Oog- en tongstrelend, zo zeggen ze dat toch?

30 min. bereiden
120waarderingen

Ingrediënten

4 personen

250 g

wilde en witte rijst

3

bosuien

4

zoete puntpaprika's

200 g

roomkaas naturel

100 g

hamreepjes

500 g

broccoli

6 el

knoflooksaus

Oog- en tongstrelend, zo zeggen ze dat toch?

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 200 ºC of gasovenstand 4. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Maak de bosuitjes schoon en snijd ze in ringetjes. Was de paprika's, snijd ze in de lengte en verwijder de zaadlijsten.

2

Meng de roomkaas met de bosuitjes en hamreepjes. Vul de paprika's met het roommengsel. Zet de paprika's in het midden van de oven en bak ca. 20 min. Maak ondertussen de broccoli schoon, snijd in roosjes en kook in ca. 10 min beetgaar. Serveer de gevulde paprika's met rijst, broccoli en knoflooksaus.