Roerbakschotel met lentegroenten
Je snijdt de groenten en wokt alles vervolgens in één pan: lekker makkelijk!

Advertentie
Ingrediënten
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
- 200 g verse peultjes
- 100 g groene aspergetips
- 1 gele paprika
- 4 el zonnebloemolie
- 450 g runderreepjes naturel (schaaltje a ca. 225 g)
- 200 g zwarte bonen roerbaksaus (zakje a 100 g)
- 300 g eiermie
- 2 el sojasaus
Lekker erbij
Keukenspullen
- wok
Advertentie
Bereiden
Maak de peultjes schoon en snijd in ruitjes. Snijd de asperges in stukjes van ca. 2 cm. Maak de paprika schoon en snijd in blokjes. Verhit de olie in de wok en bak het vlees rondom bruin. Voeg de groenten toe en bak ca. 2 min. mee. Voeg de roerbaksaus en water toe, verwarm ca. 1 min. Schep de mie erdoor en roerbak het geheel nog ca. 2 min. Breng op smaak met sojasaus, peper en eventueel zout.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 665 kcal
- eiwit 32 g
- koolhydraten 68 g
-
vet 29 g
waarvan verzadigd 0 g
Ook te zien in
Roerbakschotel met lentegroenten
terug naar receptLet op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Roerbakschotel met lentegroenten
- 200 g verse peultjes
- 100 g groene aspergetips
- 1 gele paprika
- 4 el zonnebloemolie
- 450 g runderreepjes naturel
Maak de peultjes schoon en snijd in ruitjes. Snijd de asperges in stukjes van ca. 2 cm. Maak de paprika schoon en snijd in blokjes. Verhit de olie in de wok en bak het vlees rondom bruin. Voeg de groenten toe en bak ca. 2 min. mee.
- 200 g zwarte bonen roerbaksaus
- 300 g eiermie
- 2 el sojasaus
Voeg de roerbaksaus en water toe, verwarm ca. 1 min. Schep de mie erdoor en roerbak het geheel nog ca. 2 min. Breng op smaak met sojasaus, peper en eventueel zout.