In kommetje rozijnen ca. 10 minuten laten weken in lauwwarm water. Rozijnen in zeef laten uitlekken. In pan kapucijners met vocht en rozijnen verwarmen. Intussen in droge koekenpan spekjes uitbakken. Kapucijners afgieten en boter en spekjes erdoor scheppen. Kapucijners overdoen in schaal en bestrooien met suiker en peper.
Gerelateerde recepten
Kapucijners met rozijnen

bijgerecht
4 personen
820 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
In kommetje rozijnen ca. 10 minuten laten weken in lauwwarm water. Rozijnen in zeef laten uitlekken. In pan kapucijners met vocht en rozijnen verwarmen. Intussen in droge koekenpan spekjes uitbakken. Kapucijners afgieten en boter en spekjes erdoor scheppen. Kapucijners overdoen in schaal en bestrooien met suiker en peper.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
200 g rozijnen
1 pot kapucijners
75 g spekblokjes
25 g boter of margarine
1 eetlepel bruine basterdsuiker
0 (versgemalen) peper