Ka­pu­cij­ners met ro­zij­nen

(12) waardeer
hollands bijgerecht 4 personen
3 12

Advertentie

Ingrediënten

Advertentie

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

In kommetje rozijnen ca. 10 minuten laten weken in lauwwarm water. Rozijnen in zeef laten uitlekken. In pan kapucijners met vocht en rozijnen verwarmen. Intussen in droge koekenpan spekjes uitbakken. Kapucijners afgieten en boter en spekjes erdoor scheppen. Kapucijners overdoen in schaal en bestrooien met suiker en peper.

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 820 kcal
  • eiwit 32 g
  • koolhydraten 90 g
  • vet 37 g
Tags
Ook te zien in
Kookboek: Nederland

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.