bewaar
Pittige kikkererwten met kokosgroenten
Pittige kikkererwten met kokosgroenten
bewaar

Pittige kikkererwten met kokosgroenten

30 min. bereiden
118waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1

ui

1 teentje

knoflook

2

groene paprika's

2 blikken

kikkererwten

3 eetlepels

zonnebloemolie

1 zak

panklare bloemkool

3 eetlepels

Indiase currypasta

1 blik

kokosmelk

Dit heb je nodig

  • wok

Aan de slag

Ui en knoflook pellen en snipperen. Paprika's schoonmaken en in reepjes snijden. Kikkererwten laten uitlekken. In wok olie verhitten. Ui en knoflook 3 minuten fruiten. Bloemkool toevoegen en ca. 5 minuten op hoog vuur roerbakken. Currypasta, kokosmelk, paprika en kikkererwten door bloemkoolmengsel scheppen. Gerecht op laag vuur nog ca. 15 minuten laten sudderen. Lekker met naanbrood.