bewaar
Kalkoenschotel met kikkererwten
Kalkoenschotel met kikkererwten
bewaar

Kalkoenschotel met kikkererwten

20 min. bereiden
12waarderingen

Ingrediënten

4 personen

2

uien

100 g

bakbacon

1 schaaltje

kalkoenfilet

3 eetlepels

zonnebloemolie

300 g

couscous

1 pak

Hollandse roerbakgroenten

1½ eetlepel

milde Indiase currypasta

1 blik

kikkererwten

Dit heb je nodig

  • wok

Aan de slag

Uien pellen en snipperen. Bacon in reepjes snijden. Kalkoenfilet in reepjes snijden. In wok olie verhitten en bacon ca. 1 minuut zachtjes bakken. Uien toevoegen en nog ca. 2 minuten bakken. Uimengsel opzij schuiven. In midden van wok kalkoenreepjes ca. 5 minuten bakken. Intussen couscous bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Roerbakgroente en currypasta door kalkoen mengen, nog ca. 3 minuten roerbakken. Kikkererwten laten uitlekken en toevoegen. Wokschotel door en door verwarmen. Serveren met couscous.