Kalkoenschotel met kikkererwten

Advertentie
Ingrediënten
- 2 uien
- 100 g bakbacon
- 1 schaaltje kalkoenfilet (ca. 350 g)
- 3 eetlepels zonnebloemolie
- 300 g couscous (pak à 400 g)
- 1 pak Hollandse roerbakgroenten (diepvries 450 g)
- 1½ eetlepel milde Indiase currypasta (pot à 250 ml)
- 1 blik kikkererwten (400 g)
Keukenspullen
- wok
Advertentie
Bereiden
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Uien pellen en snipperen. Bacon in reepjes snijden. Kalkoenfilet in reepjes snijden. In wok olie verhitten en bacon ca. 1 minuut zachtjes bakken. Uien toevoegen en nog ca. 2 minuten bakken. Uimengsel opzij schuiven. In midden van wok kalkoenreepjes ca. 5 minuten bakken. Intussen couscous bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Roerbakgroente en currypasta door kalkoen mengen, nog ca. 3 minuten roerbakken. Kikkererwten laten uitlekken en toevoegen. Wokschotel door en door verwarmen. Serveren met couscous.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 805 kcal
- eiwit 42 g
- koolhydraten 84 g
- vet 34 g