Paprika mexicana

hoofdgerecht
4 personen
3
15
Advertentie
Ingrediënten
- 2 kleine paprika's
- 1 blikje ananasschijven (220 gram)
- ½ blik Mexicomelange (a 400 gram)
- 100 g hamblokjes
- 4 eetlepels exotic sauce (flesje)
Advertentie
Bereiden
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
- Was de paprika's en snij ze van boven naar beneden in tweeën. Haal de witte draden met de pitjes (dat zijn de zaadlijsten) eruit.
- Laat de ananasschijven uitlekken in een zeef en snij ze in kleine stukjes. Laat ook de Mexicaanse groenten uitlekken.
- Schep de ananas, groenten en hamblokjes door elkaar en roer ook de exotische saus erdoor. Vul de paprikahelften met het mengsel.
- Leg op elk bord een halve gevulde paprika en lekker veel patat.
Tip:
Probeer eens een loempia bij deze 'Paprika mexicana'.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 100 kcal
- eiwit 6 g
- koolhydraten 13 g
- vet 2 g
Ook te zien in
Kookboek: Patat met...