bewaar
Tonijnsalade op avocado
Tonijnsalade op avocado
bewaar

Tonijnsalade op avocado

Snelle salade van tonijn, avocado en ei. Ook lekker als lunch!

20 min. bereiden
96waarderingen

Ingrediënten

4 personen

2

middelgrote eieren

1

sjalotje

12½ g

verse bieslook

170 g

John West Tuna with a twist tonijn in olie

2 el

mayonaise

2

rijpe avocado's

Snelle salade van tonijn, avocado en ei. Ook lekker als lunch!

Aan de slag

1

Kook de eieren in 8 min hard en laat in koud water afkoelen.

2

Pel en snipper de sjalotjes. Knip de bieslook fijn. Meng de tonijn met de mayonaise, sjalotjes en de helft van de bieslook. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

3

Schil en halveer de avocado's en snijd het vruchtvlees in dunne plakken. Pel de eieren en snijd in plakjes.

4

Verdeel de avocado's over de borden en schep de tonijnsalade erop. Garneer met de ei plakjes en de rest van de bieslook.