bewaar
Frisse tonijn-radijssalade met sperziebonen en geroosterde walnoten
Frisse tonijn-radijssalade met sperziebonen en geroosterde walnoten
bewaar

Frisse tonijn-radijssalade met sperziebonen en geroosterde walnoten

Zin in een snelle salade met vis?

15 min. bereiden
8waarderingen

Ingrediënten

4 personen

400 g

gebroken sperziebonen

1

rode ui

1 el

appelciderazijn

50 g

walnoten

1

bos radijs

7.5 g

verse platte peterselie

170 g

John West Tuna with a twist tomaat

2 el

traditionele olijfolie

40 g

jonge bladsla met rucola

Zin in een snelle salade met vis?

Aan de slag

1

Kook de sperziebonen in water met eventueel zout in 5 min. beetgaar. Giet af en spoel onder koud stromend water. Snijd ondertussen de ui in halve ringen en meng in een kommetje met de azijn. Laat staan tot gebruik.

2

Verhit een koekenpan zonder olie of boter en rooster de walnoten 3 min. op middelhoog vuur. Laat afkoelen op een bord en hak grof.

3

Snijd ondertussen de radijs in plakjes en de peterselie fijn. Meng de tonijn met de sperziebonen, ui met azijn, peterselie en olie. Meng voorzichtig met de sla en bestrooi met de geroosterde walnoten.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Frisse tonijn-radijssalade met sperziebonen en geroosterde walnoten

Zin in een snelle salade met vis?

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig