bewaar
Ravioli met broccoli en tonijn
Ravioli met broccoli en tonijn
bewaar

Ravioli met broccoli en tonijn

10 min. bereiden
248waarderingen

Ingrediënten

4 personen

600 g

broccoli

250 g

cherrytomaten

500 g

verse ravioli 5 formaggio

185 g

tonijnstukken in olie

85 g

tuna with a twist

8 g

verse basilicum

Aan de slag

1

Verdeel de broccoli in kleine roosjes. Halveer de tomaatjes. Kook de broccoli in een pan met kokend water in 4 min. beetgaar. Giet af. Bereid de ravioli volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2

Giet ondertussen de tonijn af. Verdeel de tonijn met een vork in kleine stukjes. Meng de tonijn en de tuna with a twist en breng op smaak met peper. Snijd de basilicum in reepjes. Meng in een pan de ravioli, broccoli en tomaatjes, verwarm goed door en schep op borden. Verdeel de tonijn erover en bestrooi met basilicum.